Ce crede presa de asigurari despre sansele Soranei Mantho la UNSAR ? (partea a doua)

Pentru ca postarea e ieri a fost una destul de lunga, am preferat sa public o a doua  parte a  a materialului astazi, material care contine raspunsul lui Sergiu Costache, directorul Media XPrimm la intrebarea pe care am pus-o si celorlalti confrati din presa de asigurari :

Lipsa experientei si cunostintelor in domeniul asigurarilor ale doamnei  Sorana Mantho ar putea reprezenta un avantaj sau un dezavantaj pentru piata asigurarilor ?

sergiu costache 3

Pentru cei care lucreaza in industria asigurarilor, numele lui Sergiu Costache nu mai are nevoie de vreo prezentare.  Omul e cunoscut nu doar in orasele mari, unde businessul de asigurari se invarte usor. Intrebati, de pilda,  de Costache la Cuca Macaii si veti obtine un raspuns edificator. Cine , Sergiu? E pe-aici.

Urmariti-i destinul prin stepele Dobrogei si veti gasi urmele pantofilor lui, pe care sunt gravate initialele MXP, infipte adanc in pamant.

Intrebati de el in toata Europa de Est, in locurile unde se organizeaza evenimente de asigurari. Veti fi surpinsi sa aflati ca Sergiu tocmai a trecut pe-acolo. Sa intrebi pe cineva din asigurari daca stie cine este Sergiu Costache e riscant. Poti fi banuit de alzheimer.

Haideti sa vedem, cum raspunde Sergiu, la intrebarea de mai sus:

“Practic vorbind, indiferent ce credem sau presupunem, in acest moment doar rezultatele concrete pot valida decizia UNSAR. Pentru asta e nevoie de trei lucruri: timp, incredere si actiune.

Timp – ca sa asimileze informatiile privind mecanismele de baza din asigurari.

Incredere – in primul rand a membrilor UNSAR in ea, caci este putin probabil ca rezultatele dorite sa apara rapid.

Actiune concreta – caci altfel rezultatele nu au de unde sa apara.

Vedem in lipsa experientei anterioare in asigurari mai curand un avantaj, caci intelegerea domeniului poate fi mult mai eficienta, fiind si lipsita de prejudecati si neincarcata de aspecte prea tehnice, pe care legiuitorii si publicul le inteleg mai greu sau … deloc.

Avem incredere ca Sorana Mantho, fiind un profesionist si un om eficient, va putea asimila rapid ceea ce este de asimilat si isi va putea pune in valoare abilitatile profesionale pe care deja le are. Asadar, timp, incredere si multa actiune – constanta, practica si concreta.”

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published.