Florentina Almajanu a fost demisa de la UNSAR. Se cauta un nou director general

In cursul zilei de ieri 25 ianuarie, pe adresa privata a  tuturor directorilor generali ai companiilor membre UNSAR a sosit un mesaj  electronic, expediat  chiar de Asociatie. Mesajul nu era unul obisnuit pentru ca avea mentiunea “foarte important”, stiti cum e asta, cu steguletul ala rosu stupid in sus. In Delta Dunarii, detasamentul  de pelicani- hackeri din cadrul diviziei Informare-Dezinformare a Statului major al zburatoarelor la joasa inaltime, a intrat brusc in alerta.

“Vezi despre ce e vorba”, a ordonat, Marele Gusat, pelicanul-sef al diviziei. Dupa doua ore de munca grea in care au folosit tehnologia de ultima ora, pelicanii – hackeri au exclamat triumfatori ” Sefu, la UNSAR e revolutie !

Marele Gusat a devenit brusc curios. Ce zice dom’le mesajul ? Zice ca incepand cu data de 1 mai, Florentina Almajanu, Directorul general al UNSAR se retrage din functie. Si mai zice ca Asociatia va selecta o firma de head hunting pentru a gasi un inlocuitor.

Bai se retrage sau e retrasa, e curioasa o egreta ? Pelicanul -hacker ofteaza ingandurat. E la fel ca in cazul generalului Coldea. Intai nu i-au gasit nimic de reprosat si apoi si-a dat demisia. Intelegi ?

Dupa consultari operative cu lebedele 007 , pelicanii au ajuns la concluzia ca lui “lady in red” i s-ar  trage demiterea de la vicepresedintele UNSAR, Marius Popescu (ING), dar ca nici presedintele Adrian Marin n-ar fi strain de lovitura de stat. Sa fi fost o combinatie de interese a celor doi ? Vom afla si va vom informa la timpul potrivit

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published.