Misu Negritoiu prospecteaza piata muncii

misu-negritoiu-2

Dat ca sigur in Consiliul de Administratie al CEC, in cazul in care va fi demis de la ASF de plenul Parlamentului, Misu Negritoiu declara ca CEC este doar o optiune, printre altele posibile. ” Ar putea fi Hidroelectrica sau o alta societate, spune Presedintele ASF. Aplicatia mea la CEC face parte din actiunile exploratorii a posibilitatilor din piata. CEC-ul este doar prima ocazie”, adauga Negritoiu.

Am fost curios sa aflu de la domnia-sa de ce nu si-a depus dosarul pentru pozitia de Presedinte la CEC Bank si nu doar membru in Consiliul de Administratie, pornind de la experienta acumulata in domeniul bancar. ” Nu vizez o anumita pozitie, mi-a marturisit dl Negritoiu, dar vreau sa fiu activ pe piata muncii, chiar daca o sa plec de la ASF la sfarsitul mandatului sau mai devreme “.

Din moment ce Presedintele ASF prospecteaza piata muncii, cred ca nici domnia sa nu mai e convins ca lucrurile s-ar putea schimba in ce priveste demiterea sa. De altfel, surse din ASF spun ca Dl Negritoiu si-a golit biroul de toate obiectele personale, semn ca e doar o problema de timp pana cand scaunul de presedinte va fi ocupat de altcineva.

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published.