Scapă Mişu Negriţoiu din nou de demitere ? Sa votam !

Dupa ce agentiile de stiri au anuntat  ca marti 16 mai, apoi joi 11 mai,  plenul reunit al Parlamentului va avea ca punct pe ordinea de zi revocarea lui Misu Negritoiu din functia de Presedinte al ASF, Casa de pariuri asigurariblog.ro a deschis sezonul extraordinar dedicat  acestui eveniment planetar.

foto misu negritoiu

 

Va invitam asadar  sa mizati responsabil pe ceea ce se va intampla joi. Sau martea viitoare. Sau poate niciodata.

Mai are de jucat vreo carte  dl Negritoiu sau le-a epuizat pe toate ?

Cat mai conteaza in aceasta ecuatie sustinerea lui Calin Popescu Tariceanu ?

Cat de mult e hotarat PSD  sa faca aceasta schimbare ?

Ceea ce stim este ca  ca in final nu poate ramane decat unul. Dupa votul de saptamana viitoare fie dl Negritoiu  isi va pastra renumele de “greu de ucis ” , fie va ramane doar cu amintirea unei iubiri neimplinite (ASF) . Haideti sa vedem daca putem sa anticipam rezultatul.

Cotele noastre sunt cele de mai jos, castigatorii urmand sa fie premiati prin tragere la sorti.

Bursa pariurilor asigurariblog.ro

 

Misu Negritoiu va fi revocat (cota de pariuri 0,00001%)    

Misu Negritoiu nu va fi revocat (cota de pariuri 99,99%)

 

 

Cum se voteaza ?

Prin exprimarea optiunii pe blog, la rubrica comentarii (leave a reply) din josul paginii. Nu este necesar sa votati cu numele adevarat, poate fi si un pseudonim ! Ceea ce intereseaza este opinia voastra si nu identitatea. Exemplu de vot :

Da, cred ca Misu Negritoiu va fi revocat pentru ca…..

Nu, cred ca Misu Negritoiu nu va fi revocat pentru ca…..

 

 

Premii pentru castigatori: 

Cel mai apreciat comentariu va fi premiat de asigurariblog.ro cu o polita de asigurare originala, datand din perioada interbelica.

Pentru a da tonul, primul comentariu imi apartine, il puteti gasi mai jos.

 

UPDATE, ora 16.30:

Se pare ca punctul  privind revocarea din functie a dlui Negritoiu a fost scos de pe ordinea de zi a sedintei Parlamentului de joi , 11 mai.

 

 

 

3 responses to “Scapă Mişu Negriţoiu din nou de demitere ? Sa votam !”

 1. Cred ca dl Negritoiu nu si-a epuizat toti asii din maneca. Ceva se va intampla. Poate o amanare a sedintei, poate neincluderea punctului cu revocarea pe ordinea de zi. Poate raportul nu va fi aprobat de plen. Vom vedea.

 2. Dark Vader says:

  Nu, cred că Mișu Negrițoiu nu va fi revocat pentru că:
  1. Ar fi dovada unui abuz de putere.
  2. Ar fi ilegal (nu există o astfel de procedură de demitere în lege).
  3. Ar fi contrar tuturor susținerilor europene ale pieței financiare. S-ar produce inclusiv imixiunea în independența decizională a acestei instituții, interzisă de legile europene.
  4. Nu ar mai avea pe cine să dea vina pentru modul în care se va finaliza scandalul RCA, sau altele asemenea (posibile, prbabile, trecute sau viitoare).
  5. Nu au căzut încă de acord asupra înlocuitorului.
  6. Niciun candidat serios nu și-ar asuma postul acesta, și doar pe o perioadă de 1 an. Să fii urmașul lui Rușanu și Negrițoiu, în contextul actual, atârnă ca o piatră de moară….
  7. Balanța din spatele cortinei …. metafora cu Die Hard este excelentă 🙂
  și argumentele pot continua. Dar cum spunea în Moromeții – ”Toată credinţa lui ţi se pare greşită. Ei, nu mai spune! Şi a ta care e? Dacă o ai, pune-ţi pielea la bătaie pentru ea, nu pretinde doar altora să renunţe la a lor.”

 3. Serban Buscu says:

  Poate se duce la USR,in loc de Ciolos. :)))glumesc. Nu cred ca mai scapa. A fost doar un context acum,cu iesirea alora de la usr

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published.