Omniasig pregateste retragerea in munti

14890313_1361040500574312_6065554123445088982_o

Nu e nicio gluma, uitati-va la poze. Mana-n mana cu Romsilva si cu Asociatia Oxigen, Sulf, Seleniu, Telur, Poloniu (Mendeleev, grupa 6), toata suflarea Omniasig  planteaza brazi, pregatindu-si astfel retragerea in munti, de frica tarifelor plafonate la RCA. Nu mai e de stat fratilor, par sa spuna figurile lor contorsionate de efort, domnul Misu Negritoiu a cazut la datorie, nu mai vine la evenimentele VIG, nu mai poate proteja multinationalele. Am ramas descoperiti desi eram sub acoperire, sa fugim in munti !

Observati, cu atentie, toata lumea e imbracata cu haine pe care se distinge clar brandul Omniasig. Asta ca sa se poata deosebi de alte grupuri de partizani ai asigurarilor care cutreiera muntii in cautarea salvarii. Vreo cativa kilometri mai sus sunt oamenii de la Alianta mustaciosului miliardar iar mai la vale stau ascunsi in pestera Generalii, un trib de asiguratori nomazi, mancator de macaroane si avand pe steag un leu inaripat.

Madaline, probleme ma ? Nu asa, rotesti usor si dai cu ascutisul. Vezi sa nu produci daune ca stam si asa rau cu rata combinata. E drept, nu mi-e foarte clar daca tu plantezi brazi sau o cauti pe Elodia dar fa-te ca muncesti, ca transportatorii sunt pe urmele tale. Te-ai intalnit cu Hagiu in emisiunea TV de luni si nu te-a lasat sa vorbesti ? Pai  tu n-ai inteles ca asta e un semn ? Si mai e ceva. Din poza de mai sus se vede clar cum doar tu muncesti si colega ta sta si se uita. Macar de si-ar lua notite. Mioritica treaba, nu-i asa ? Si mai e ceva. Vad ca amandoi purtati  manusi. Vreti sa nu lasati amprente sau ce ?

Uitati-va la acest domn, i se spune Carmaciul. El e singurul care nu poarta haine cu Omniasig pe piept. Pe hanoracul lui scrie 66, daca nu cumva mai lipseste un 6, care s-a sters la spalat. Unitatea operativa din Delta mi-a trimis un sms in care zice ca sub cifra 66 mai scrie ceva. Route 66. Acolo intentioneaza sa se refugieze Carmaciul. Il vom urmari pana in panzele albe, sa dea socoteala in fata clientilor.

Lasand gluma la o parte, oamenii de la Omniasig au avut o initiativa care merita laudata si ar trebui luata ca exemplu si de alte companii . Daca au nevoie, vin si eu sa plantez un copac. Punem si melodia lui Aurelian Andreescu , bem si o tuica…

Taguri articol: , , ,

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published.