Mamaliga UNSICAR a explodat

dorel duta

In ciuda credintei populare care spune ca , in general, oamenii mai mici de statura sunt mai ai dracu’, Dorel Duta , noul presedinte al UNSICAR nu pare genul. E un tip civilizat,  si cred ca membrii UNSICAR au apreciat asta atunci cand l-au ales. S-or fi inspirat si din reclamele la coniacul Unirea, cine stie ? Ca cineva mai trebuie si sa roteasca si apoi sa dea cu ascutisul in asociatia brokerilor. Cert este ca dinastia Andriescu a luat sfarsit iar UNSICAR poate trece la o noua etapa in evolutia sa . Lucru de care avea absoluta nevoie.

 

Dorel e nascut in 1971, are deci 46 de ani. Cam din 2000 este seful Hobbit Asigurari , o firma de brokeraj cu sediul   la Ploiesti,  mai degraba mica, dar neimplicata in vreun scandal de-a lungul vremii. Deci experienta in asigurari are , noi sa fim sanatosi. In ce priveste studiile. Dorel este absolvent al Facultatii de Drept. Baiat destept , lucru de care s-au prins si cei de la Allianz- Tiriac pentru care a lucrat mai bine de trei ani in pozitia de consilier juridic. Asta dupa ce mai fusese inca vreo doi ani director de agentie la acelasi asigurator. Bun. Din aprile 2017 , Dorel s-a dat putin si cu sistemul.  Este membru in Consiliul de Coordonare al SAL-FIN, o enitate in cadrul ASF. Probabil mai vin si de acolo niste banuti, macar pentru factura la telefon. Ca sa inchei cu profilul noului Presedinte  o sa va spun ca Dorel este mare amator de pescuit. Deci e si mincinos, ca orice pescar. Cel mai mare peste pe care l-a prins , a costat 50 de lei la pescaria din colt. Restul sunt povesti.

 

Acum sa va spun  ceva despre alegeri. Membrii noului Consiliu Director sunt Rodica Fuicu, Iani Dima, Bogdan Andriescu (ales automat, ca fost presedinte), Victor Sraer, si evident Dorel Duta. Cerasela Nerghes, membru marcant al UNSICAR a pierdut  la un singur vot lupta cu Rodica Fuicu. Iani Dima a castigat un loc in CD, fara sa participe la AG, fiind delegata o angajata a firmei sa-l reprezinte. Si nu in ultimul rand, pentru functia de Presedinte, Bogdan Andriescu a beneficiat de zece mandate din partea unor membri care nu au fost prezenti. Va dati seama cate telefoane, ce lobby ….

dorel duta

Dorel Duta

Cum va arata UNSICAR sub noua conducere? Presedintele spera ca o parte din membrii care au parasit Uniunea in ultimii ani sa se intoarca si sa puna umarul la redresarea Asociatiei. Ar mai fi apoi probleme de modificare a statutului, conform unor propuneri discutate deja in Adunarea Generala. Si apoi, noul Presedinte trebuie sa imprime Uniunii un aer mai democratic, mai liberal, mai in acord cu anul 2018. Despre toate acestea vom discuta insa , mai pe larg intr-un interviu cu Dorel Duta,deja bagat in planul editorial pentru luna ianuarie

 

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published.