Ajutor pentru Dana Dobre !

 

Recunosc, nu ma pricep sa scriu texte triste si nici nu-mi face vreo placere atunci cand le citesc. Acum insa, acest lucru este necesar si o sa-ncerc sa fiu cat mai concis in ceea ce am de spus.

Dana Dobre, omul de comunicare al UNSICAR traverseaza o cumpana a vietii . Pe nepusa masa si fara vreo atentionare anterioara a aflat o veste cumplita. Are cancer pulmonar stadiul IV, descoperit la un control medical de rutina.

Respira cam greu si obosea cam repede, dar cati dintre noi nu au astfel de simptome ?  Suntem sedentari, nu prea facem miscare,  e multa  poluare in aerul pe care-l respiram. Si totusi, in cazul ei, n-a fost vorba despre asta. Si nici despre fumat, obicei pe care il abandonase in urma cu cativa ani .  Dana mai tragea din  cand in cand dintr-o tigara electronica, imprastiind doar aburi inofensivi. Si-atunci ?

Dana Dobre

La vestea proasta ca e bolnava de cancer, Dana vrea sa adauge si o veste buna. E hotarata sa  lupte cu boala si sa dea cu ea de pamant. “Am 56 de ani, spune ea si nu e loc pentru amandoua in corpul   meu. Ma trezesc vorbind cu ea prin casa si  i-am pus in vedere  sa plece si sa ma lase sa-mi traiesc viata in liniste. “

 

Pentru cei care o cunosc mai putin, Dana Dobre a slujit ani in sir piata asigurarilor ca jurnalist de asigurari la publicatii importante din Romania. Romania Libera, Business Standard, sunt cateva dintre ele. Analizele ei ( ce bizar suna acest termen acum! ) erau de un profesionism desavarsit iar articolele publicate , de o obiectivitate ireprosabila. De prin 2012, daca tin bine minte, a ales sa lucreze pentru Unsicar intr-o pozitie de om bun la toate. Consilier al conducerii, om de comunicare si PR, organizator de evenimente etc.

 

Pana la vindecare, drumul e lung, plin de obstacole si in contratimp. Tratament cu citostatice,  multe analize si investigatii, drumuri la spital, bani la doctori. Nu doar la noi ci poate si in strainatate.

 

Un lucu e clar. Pentru a reusi, Dana  are nevoie de ajutorul nostru financiar. Putem contribui la salvarea vietii ei  cu orice suma, oricat de modesta . Fiecare banut daruit acestei cauze umanitare, conteaza . In fata  constiintei noastre si a lui Dumnezeu! .

Succes Dana Dobre, iti tinem pumnii !

Puteti contribui in contul deschis la BCR, pe numele sotului Danei

Dobre Sorin
RO72RNCB0072005801240001

 

 

 

2 responses to “Ajutor pentru Dana Dobre !”

  1. Florin Eșanu says:

    Dănuța suntem alături de tine și ne rugăm pentru sănătatea ta. Te iubim

  2. Răsvan floarea says:

    Dana am rămas fără cuvinte sunt alaturi de tine mă rog pt sănătatea ta și încerc să ajut cu cât pot totul este să fi pozitivă să ai încredere că bunul Dumnezeu nu lasă un om că tine te pup sănătate multă

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published.