Asigurari blog revine la butoane. Din 3 septembrie.

Da, fratilor, titlul e corect. Din 3 septembrie revenim la butoane dupa o vacanta binemeritata. Avem treaba, ne asteapta subiecte grele, va fi o toamna fierbinte.  Vom intensifica ritmul postarilor, nimeni nu va fi crutat, niciun eveniment din lumea asigurarilor nu va fi trecut cu vederea.  Si-acum doua vorbe despre calendar .

 

In septembrie ne pregatim de conferinta brokerilor PRBAR , eveniment care incearca sa capete o traditie si care e organizat anul asta la hotelul lui Hagi , din Mamaia. Vom transmite live impresii din culise, de la dezbateri, de la spritz-ul de dupa, daca vom avea acces. Daca nu, atunci macar din auzite. Tot luna viitoare asteptam si reactiea ASF la scrisoarea Comisiei Europene care cere, cat tupeu domle!, modificarea legislatiei RCA, sub amenintarea de infrigement. Am tot scris despre asta la momentul potrivit de ne-a durut destele ! Si inca o sa mai scriem

 

In octombrie am antamat deja un interviu cu Alexandru Ciuncan, noul director general al UNSAR. Omul isi incepe mandatul de trei ani din  10 septembrie dar l-am lasat o luna sa respire aerul rarefiat al inaltimilor functiei, ca sa avem despre ce discuta.  Tot in octombrie, da , e important,  Consiliul Concurentei va finaliza investigatia si va da verdictul in cazul anchetei care vizeaza UNSAR si Media Xprimm acuzate de intelegeri dubioase. Suntem cu ochii pe ei.

 

In noiembrie, ne pregatim hainutele de gala, pentru un regal jurnalistic. Sunt numiri noi pentru Consiliul  ASF, e o conferinta internationala pe tema mobilitatii rutiere, organizata de BAAR impreuna cu niste nemti, se asteapta finalul procesului in care asiguratorii  au dat in judecata Guvernul pe tema lgislatiei RCA.

Am spicuit doar cateva subiecte dintre cele pe care ni le propunem pana la sfarsitul anului sa le comentam cu voi.  Vor fi si altele, mai serioase, dar toate la timpul lor.

Constantin Nastase

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published.