Asigurariblog.ro trage linia peste 2016

Am inceput sa scriu pe acest blog in septembrie 2016, fara un scop precis. Motivatiile pentru care oamenii isi deschid bloguri sunt, in general, diverse. Unii o fac pentru a dobandi notorietate. Sa vorbeasca lumea despre ei, sa se laude la prieteni pentru numarul de degete-n sus (like-uri), degete-n cur, figuri rotunde si galbene care ranjesc, plang, se uita crucis la tine. Vorbim de o forma de masochism , in definitiv. Altii o fac pentru bani. Ai un blog frumos, il promovezi, faci schimb de link-uri cu altii, comentezi si tu la ei, ca sa comenteze si ei la  tine. Treaba asta iti aduce un trafic mai  bun care atrage reclama  iar reclama iti baga bani in buzunar.  E simplu. Sa transformam calitatea intr-o noua cantitate !

In ce ma priveste, singurul lucru care m-a preocupat de cand am deschis blogul a fost sa-l umplu cu un continut cat mai bun. Taman invers, adica. M-am gandit ca  daca cititorii vor fi multumiti de continut, vor reveni si vor impartasi informatia altor cititori. Traficul va creste natural si sanatos si evolutia blogului va  fi stabilita de  gradul de satisfactie al cititorilor fata de materialele publicate. Mi-am mai propus sa incerc un alt mod de abordare a subiectelor. O abordare mai relaxata, din care sa nu lipseasca umorul, ironia, pamfletul. De aici s-au nascut articole precum “Omniasig pregateste retragerea in munti”, “Doamna” sau cele dedicate alegerilor de la UNSAR unde am avut sprijinul egretelor si lebedelor din Delta Dunarii. Toate le gasiti pe blog.

Ca sa folosesc un cliseu, rezultatele n-au intarziat sa apara. Interviurile cu Cristian Constantinescu si Misu Negritoiu, au reprezentat varfuri de trafic, la fel si articolele avand ca subiect brokerii de asigurare. Blogul mi-a adus prieteni noi in mediul virtual dar si in viata reala. In cele trei luni de cand l-am lansat am primit tot felul de invitatii de a participa la diverse evenimente  aniversare, de lansare a produselor, conferinte de presa etc. E drept, mi-am facut si dusmani, Cristian Muntean de la ASSAI stergandu-ma de pe lista personala de contacte pe Facebook.

Tragand linia, experienta celor trei lunil a fost una pozitiva, fapt care ma determina sa continuu si in 2017. Voi incepe in ianuarie cu un interviu , deja planificat, cu Virgil Soncutean, seful de la Allianz – Tiriac Asigurari. Pe parcursul anului viitor, voi continua sa comentez impartial evenimentele  din piata  si sa incerc sa descopar ce se afla in spatele acestor evenimente. Analizele de piata si de produs nu vor lipsi din planurile asigurariblog.ro. La fel si opiniile despre comunicarea in industria asigurarilor a unor oameni cunoscuti din industria publicitatii . Nu in ultimul rand, voi incerca sa dezvolt segmente noi pe blog, cum ar fi cele legate de resurse umane, educatia in asigurari etc Stati pe-aproape !

Si pentru ca Sarbatorile de Craciun si Anul Nou se apropie, as vrea sa va multumesc voua, cititorilor blogului  pentru interesul acordat materialelor publicate si sa va urez Sarbatori Fericite si La multi ani !

Doamne-ajuta !

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published.