Asigurariblog si Adriano Celentano va ureaza La multi ani!

A trecut si 2018 si  cred ca pentru piata asigurarilor a fost un an bun, asta dincolo de amenzi, pericol de infrigement sau problemele cu Consiliul Concurentei. A fost in primul rand liniste, n-am mai avut transportatori cu gura mare, vuvuzele in piata sau dezbateri TV cu casa inchisa pe subiectul RCA. Intr-un cuvant, n-am mai avut circ. Dimpotriva, s-au pus caramizi serioase la baza unei transparente mai mari a companiilor in raport cu clientii lor,  in primul rand prin placa de baza reprezentata de asociatiile profesionale. Avem acum nu doar uniuni si patronate dar chiar si academii sau institute. La capitolul educatie,  musai mai punem la socoteala si campaniile   derulate de UNSAR  sub forma studiilor de piata comandate la IRES, sau prin programe educative de tot felul. S-a miscat si aici ceva, n-are rost sa fim carcotasi. Si nu in ultimul rand avem programe de mentorat, alea dupa care ma innebunesc eu.. Despre ele e vorba in clipul de mai jos, urmariti-l cu atentie. Domnul Cerlentano, un cetatean onorabil, o  mentoreste pe aceasta juna, un fel de Otilia Mihai a italienilor, cum sa mearga pe jos cu tocuri inalte. Dove vai ? , o intreba el, adica unde pana mea ,vrei te duci ? . Hai sa vedem cum se finalizeaza povestea :

Revenind la piata asigurarilor in 2018 sa spunem ca asigurariblog a incercat pe cat a avut combustibil sa  redea fidel evenimentele care au avut loc dar si moravurile cu care au venit acestea la pachet. Au fost 24 de articole, interviuri si analize , atat am avut timp, inspiratie bani, chef. Am vrut sa transform blogul intr-un site de asigurari, sa extind rubricile , sa-l fac mai atractiv , mai util.  Am ratat cu succes. N-a fost nimeni interesat de proiect. asa ca am lasat-o balta. Pentru inceputul anului viitor am finalizat deja negocierile pentru doua interviuri. Unul cu Virgil Soncutean, seful de la Allianz-Tiriac si al doilea cu Otilia Mihai, sefa de la PRBAR Academy. Restul ? Vazand si facand.

La sfarsit de an, as vrea sa va multumesc voua, tuturor celor care v-ati facut timp sa cititi postarile mele . Daca v-au placut, va invit sa dati mai jos un mare like pentru tot aanul 2018. La schimb va ofer o melodie absolut superba cu acelasi amic bun, Adriano Celentano. La multi ani cu sanatate si sa ne vedem cu bine in 2019.

Constantin Nastase

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published.