Asigurariblog si Asigurariblog Plus deschid sezonul 2020

 

Dragi prieteni, breaking news !  incepand de saptamana viitoare asigurariblog.ro  revine in actualitate dupa o pauza de 2-3 luni ocazionata de  sarbatorile de sfarsit de an si unele urgente profesionale.

 

Vom continua si in 2020 sa radiografiem piata asigurarilor si moravurile ei, intr-un limbaj lipsit de rigoare academica dar  presarat  cu umor si buna dispozitie.

 

Ca si in anii precedenti, din peisajul blogului nu vor lipsi interviurile cu personalitati din piata sau cu oameni simpli care au ceva interesant de spus, acesta fiind de fapt si criteriul selectiei invitatilor.

 

Accesul la postari va fi gratuit ca si pana acum.

 

La capitolul noutati avem asa :

  • Aparitia unui nou articol nu va mai fi anuntata si pe pagina personala de facebook, considerand ca blogul a capatat suficienta notorietate. Intrati asadar direct pe blog sa vedeti noutatile, ori de cate ori aveti timp.  Sau:
  • Abonati-va la  asigurariblog plus, un serviciu nou, evident tot gratuit,  dedicat cititorilor fideli. Pana sa apara pe blog, articolele cele mai interesante  vor fi trimise in mod prioritar abonatilor cu cateva zile inainte, pe adresa lor de email. Cam cum procedeaza si ZF ( corporate) sau Profit (insider). Numnai ca la noi acest serviciu e gratuit.
  • Cum poti sa devii abonat asigurariblog plus ? Simplu.
  • Trimite-ne un mesaj la adresa asigurariblog@gmail.com iar in corpul mesajului scrie urmatoarele cuvinte : vreau abonament asigurariblog plus. De alte date personale nu avem nevoie.
  • Totul gratuit, doar pentru fidelizarea cititorilor blogului

 

In rest, Doamne-ajuta si sa auzim de bine

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published.