O plasma la vremea ei, face cat…..

Ba baieti, traim vremuri grele, asta-i clar. Nu mai e loc de bascalie, de pamflet, de ironie fina, facem o pauza pentru o vreme si trecem la lucruri mai adaptate situatiei.

 

plasma Madalin

 

Cum ar fi fotografia de mai sus, dati click pe ea. In ea vedeti o masinarie complicata, un ansamblu de conducte si vase Berzelius iar alaturi un om cuplat la masinarie care n-are altceva mai bun de facut decat sa se joace cu o minge rosie. O regresie din anii copilariei ? Cine stie..

Cine este personajul, n-are nicio insemnatate. Daca lucrati in asigurari, atunci o sa-l recunoasteti si singuri. Ce face el e un lucru mult mai important. Trecut  prin experienta COVID, fara daune majore, omul doneaza plasma, incercand astfel sa-i ajute si pe altii sa treaca peste belea.

Un gest umanitar frumos si firesc, de altfel, Motiv pentru care ma gandesc ca  exemplul omului cu nume de cartel columbian al placerilor vinovate ( cum l-am denumit mai demult) va fi urmat  si de alti colegi care au trecut deja  prin boala. In definitiv, urmand principiul mutualitatii, in asigurari, punem multi mana de la mana ca sa-l ajutam pe cel aflat in necaz . Luati-o atunci  ca pe o sarcina de serviciu!

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published.